Vejle Krisecenter     +45 75 83 93 33 Døgnåben Rosengårds Alle 104 B, 7100 Vejle vejlekrisecenter@vejlekrisecenter.dk
Trygt ophold
for kvinder og børn
Et liv
uden vold
Et fristed
i hyggelige omgivelser
Donation

Malene på 22 år er frivillig

Vejlekrisecenter og mig

Malene 22 år

Jeg har arbejdet som frivillig på centeret i ca. et år, og i den tid har jeg været rigtig glad for at være netop på dette sted.

Til dagligt læser jeg til socialrådgiver, og det var egentlig pga. dette, og fordi jeg elsker at blive udfordret, at jeg valgte Vejle Krisecenter. Når du starter som frivillig hos Vejle Krisecenter, bliver du taget imod med åbne arme. Alt foregår i dit eget tempo, og du kommer i en mindre gruppe af andre frivillige, som hjælper dig godt i gang, og som kan svare på alle spørgsmål mm.

Det er også dem, du følger på de første vagter, indtil du selv tager beslutningen om, at du nu er klar til at tage egne vagter. På den måde overskrider man ingen grænser, og du kommer først rigtig i gang, når du selv er klar til det, hvilket jeg var rigtig glad og tryg ved.

Opgaverne som frivillig er små og overkommelige, og går mest ud på, at hygge og være der for kvinder og børn, på den ene eller anden måde. Dette kunne f.eks. være helt almindelige ting, som at snakke med kvinderne hvis de har brug for det, eller lege med børnene på legepladsen, eller bare hygge foran fjernsynet i opholdsstuen.

Personligt giver det mig en rigtig god følelse, at jeg ved, at jeg gør en forskel, hver gang jeg er på centeret, og selvom man som sådan ikke har nogle rigtige gøremål, så ved jeg, at jeg bidrager til hygge og tryghed både hos kvinder og børn. Derudover møder man en masse nye mennesker, og får muligheden for at høre og lære om andres liv, som kan ligge meget langt fra, hvad man selv er vant til.

I kraft af den uddannelse jeg går på, giver det mig helt sikkert også et fagligt udbytte, da jeg lærer en masse om mennesker, og det giver mig mulighed for at hjælpe og rådgive så godt som jeg nu kan.

Jeg kan varmt anbefale at blive frivillig på Vejle Krisecenter, ung som gammel, for det er pga. os at kvinderne har et sted at søge hen når der er brug for det. Derudover får man så meget tilbage ved at bruge et par timer på centeret som er enormt hyggeligt, og personalet og de andre frivillige står altid til rådighed for at svare på spørgsmål, eller hvad man ellers har på hjertet.

About the author

Kontakt os

bkgd1

Kontakt Vejle Krisecenter og få en ny start på et liv uden vold.
+45 75 83 93 33
vejlekrisecenter.dk@vejlekrisecenter.dk
Send e-mail