Vejle Krisecenter     +45 75 83 93 33 Døgnåben Rosengårds Alle 104 B, 7100 Vejle vejlekrisecenter@vejlekrisecenter.dk
Trygt ophold
for kvinder og børn
Et liv
uden vold
Et fristed
i hyggelige omgivelser
Donation

Vores historier

Lions Vejle Munkebjerg
Støtteforeningen for Vejle Krisecenter har modtaget donation fra Lions Vejle Munkebjerg.
Læs
Hvordan er du sammen med dine børn
Samvær med dine børn kan være en svær størrelse, hvis du er inde i hård periode. Men samværet og forståelsen for dit barns eller dine børns behov er vigtig. I filmen kan du se eksempler på, hvordan du styrker samværet. Filmen er på engelsk.
Læs
Det trygge hus - norsk film
Hvordan er hverdagen for børn på et krisecenter? Den norske film “Det trygge hus” handler om, hvordan det er at være barn på et krisecenter. Filmen giver et godt indblik i børnenes hverdag, og de mange svære overvejelser børn i en krisesituation har. “Det trygge hus” er flot illustreret, og filmen kommer med eksempler på både de vanskelige stunder og de gode oplevelser. Filmen er med norsk tale.
Læs
Støtteforening Vejle Krisecenter
Støtteforeningen for Vejle Krisecenter holdte mandag 20. november julearrangement for alle frivillige. Der blev afholdt amerikansk lotteri over rigtig fine donerede gaver. SuperBrugsen i Vindinggårdscentret havde doneret de 3 hovedgevinster – 3 kurve med lækre sager. På billederne ses 2 af de glade vindere – nemlig Ninna og Eva.
Læs
Med på Job Vejle Krisecenter
Hver mandag til torsdag sender Dorte Callesen og Christina Hoffmann live fra en virksomhed i TV Syds sendeområde. 7. december besøgte de Vejle Krisecenter i Med på Job. TV Syd skriver på deres hjemmeside om Med På Job på Vejle Krisecenter: I dag skal vi med på job et sted, som normalt ikke inviterer andre end kvinder og børn indenfor. Vi skal besøge Vejle Krisecenter, hvor voldsramte kvinder søger hen,...
Læs
1 2

Kontakt os

bkgd1

Kontakt Vejle Krisecenter og få en ny start på et liv uden vold.
Leder Vejle Krisecenter
Conny Kessler
+ 45 75 83 93 33
cke@vejlekrisecenter.dk
Send e-mail